نیمارکی، معماری و دکوراسیون داخلی | کابینت نئوکلاسیک، کابینت مدرن، کابینت آشپزخانه، کمد دیواری، دکوراسیون داخلی

nimarchy.com - دکوراسیون داخلی پذیرایی مدرن

بهترین دکوراسیون داخلی پذیرایی مدرن[+نکات طلایی و تصاویر جدید]

0
(0)

دکوراسیون داخلی پذیرایی مدرن چه ویژگی هایی دارد؟

برای دکوراسیون داخلی پذیرایی مدرن به چه نکاتی باید توجه کرد؟ اصولی که در دکوراسیون داخلی پذیرایی مدرن باید رعایت شود چیست؟ چگونه یک دکوراسیون داخلی پذیرایی مدرن شیک داشته باشیم؟ پذیرایی قلب دوم هر خانه‌ای است جایی که افراد خانواده و مهمانان دور هم جمع شده و ناهار، شام، نوشیدنی و… در آن سرو می‌‌شود. بنابراین طراحی و دکوراسیون این فضا از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

اگر به دنبال فضایی لوکس، زیبا و در عین‌حال کاربردی هستید دکوراسیون پذیرایی سبک مدرن بهترین گزینه برای شما خواهد بود. این سبک با پتانسیل بالای خود سلایق مختلف را پوشش داده و در بین قشر جوان بسیار محبوب است.

در ادامه مطلب به شما عزیزان خواهیم گفت که چگونه می‌توانید با استفاده از عناصر مختلف، پذیرایی خود را به یک فضای مدرن و دلنشین تبدیل کنید پس با ما همراه باشید.

اصول اولیه دکوراسیون پذیرایی مدرن

همانطور که می‌دانید هر سبک دکوراسیونی اصول و قواعد خاص و مشخص خود را دارد. سبک مدرن نیز از این قاعده مستثنا نیست و برای  داشتن یک پذیرایی شیک به سبک مدرن بهتر است اصول زیر را رعایت کنید:

سادگی و مینیمالیسم

دکوراسیون مدرن بر سادگی و حذف المان‌های اضافی تاکید دارد بنابراین از تزئینات و جزئیات اضافی و غیرضروری در هر موردی خودداری کنید.

کاربردی بودن

هر وسیله‌ای که در پذیرایی قرار می‌دهید ترجیحا باید کاربردی باشد و با ساختار ساده و مینیمال خود کمترین فضای ممکن را اشغال کند.

بنابراین تا جای ممکن از قرار دادن وسایل و لوازم غیرکاربردی در پذیرایی خودداری کنید؛ به عبارتی در انتخاب هر المان ابتدا به کارایی، سادگی و راحتی آن توجه کنید.

رنگ‌های خنثی

یکی از اصول و ویژگی‌های بارز پذیرایی‌های سبک مدرن خنثی بودن طیف رنگی محیط و حالت سکون، جدیت، ثبات و آرامشی است که رنگ‌های خنثی و نودد به آن می‌بخشند.

بنابراین رنگ‌های سفید، مشکی، خاکستری، طوسی، بژ و… انتخاب‌های مناسبی برای دکوراسیون مدرن هستند. این رنگ‌ها فضایی آرام و شیک را خلق می‌کنند.

نورپردازی مناسب

در هر فضا و سبکی، نورپردازی نقش مهمی در فضاسازی دارد. اهمیت نورپردازی در سبک مدرن نیز کاملا قابل درک است. بنابراین در پذیرایی مدرن خود ترجیحا از نورپردازی مخفی، نورپردازی نقطه‌ای، لوسترها و آباژورهای مدرن استفاده کنید.

استفاده از متریال‌های مدرن

متریال‌های فرآوری‌شده و مصنوعی، از نظر بافت، حس و خاصیت به خوبی می‌توانند انتظارات دکوراسیون مدرن را برآورده کرده و حس مدرنیته و زندگی صنعتی را به خوبی منتقل کنند.

بنابراین تا جای ممکن در دکوراسیون پذیرایی مدرن خود از انواع چوب، سنگ، پارچه، فلز، پلاستیک و… مصنوعی و فرآوری‌شده استفاده کنید. البته این موضوع به هیچ عنوان به معنای استفاده از متریال بی‌کیفیت نیست.

الگو‌ها، نقش‌ها، طرح‌ها، بافت‌ها

در سبک مدرن الگوهای قرینه، نقش‌های هندسی و خطوط ساده ، طرح‌های ابتدایی، بافت و سطوح صاف، زوایای تند، فریم‌های مشخص، طرح‌های دفرمه و… استفاده بیشتری داشته و این موضوع در مورد متریال، وسایل و لوازم مختلف صدق می‌کنند.

ایده‌هایی برای دکوراسیون پذیرایی مدرن

در هر سبک دکوراسیونی یکسری ایده‌های بیسیک وجود دارد که کمک می‌کنند شما به عنوان یک فرد غیرمتخصص در زمینه طراحی دکوراسیون داخلی بتوانید یک دکور حرفه‌ای‌تر و اصولی‌تر داشته باشید. در مورد پذیرایی مدرن نیز ایده‌های زیر می‌توانند به شما کمک کنند:

دیوارهای ساده

دیوارهای ساده با رنگ‌های خنثی یا کاغذدیواری‌های طرح‌دار با طرح‌های ساده هندسی، انتخاب مناسبی برای دکوراسیون پذیرایی مدرن هستند.

مبلمان راحت و کاربردی

مبلمان راحتی با طراحی ساده و خطوط صاف، انتخاب مناسبی برای پذیرایی مدرن هستند. بطور مثال مبل‌هایی که قابلیت تبدیل شدن به تخت مهمان را داشته باشند بسیار کاربردی هستند.

کوسن‌ها و پتوهای رنگی

با استفاده از کوسن‌ها و پتوهای رنگی (در رنگ‌های متضاد یا مکمل) می‌توانید به فضای پذیرایی خود روح بیشتری ببخشید.

بطور کل استفاده از کوسن‌های بزرگ و کوچک، شال، رانر یا ترو مبل در سبک مدرن بسیار متداول و محبوب است و شما نیز می‌توانید از این ایده کمک بگیرید.

گیاهان طبیعی

گیاهان طبیعی به فضا طراوت و سرزندگی می‌بخشند و در هر دکوراسیونی قابل استفاده هستند. البته در پذیرایی‌های مدرن بهتر است از گلدان‌های مدرن و گیاهان آپارتمانی با برگ‌های بزرگ و پهن استفاده کنید.

تابلوهای هنری مدرن

دیوارکوب‌ها و تابلوهای هنری مدرن با طرح‌های مینیمال یا انتزاعی می‌توانند به دیوارهای خالی جان می‌بخشند و دکوراسیون داخلی پذیرایی مدرن شما را تا حدودی تکمیل کنند

قالیچه‌ها و فرشینه‌های ساده

پوشاندن کامل کف پذیرایی در سبک مدرن اصولی و متعادل نیست بنابراین استفاده از یک یا چند قالیچه‌ و فرشینه ماشینی ساده با طرح‌های هندسی، راه راه،  و… انتخاب مناسبی برای کف‌پوش پذیرایی مدرن هستند.

نکات مهم در دکوراسیون پذیرایی مدرن

در دکوراسیون‌های مدرن خصوصا در پلان بزرگ و مهمی مانند پذیرایی که تقریبا هرچیزی در معرض دید قرار دارد تعادل بین عناصر مختلف بسیار مهم است.

بنابراین تمامی المان‌ها اعم از مبلمان، میزها، کنسول‌ها، فرش‌ها، پرده‌ها، وسایل روشنایی و… باید از نظر جنس، سبک، بافت، طرح، مدل، رنگ و… با یکدیگر در تعادل و هماهنگی باشند.

به عنوان نکته بعدی، اگرچه دکورهای مدرن از تزئینات اضافی و المان‌های غیرکاربردی به دور هستند اما استفاده به اندازه از المان و اکسسوری‌های مدرن مانند تابلو، شمع، ظروف، مجسمه‌های انتزاعی، گلدان‌ها و… به فضا جذابیت می‌بخشد.

سبک دکوراسیون مدرن مدام در حال تغییر و تحول است و نباید سادگی را تنها ملاک و مبنای دکوراسیون مدرن قرار دهید. بنابراین سعی کنید از جدیدترین ترندهای دکوراسیون داخلی استفاده کنید.

دکوراسیون داخلی مدرن مناسب چه نوع پذیرایی است؟

برای بسیاری از کاربران این سوال وجود دارد که سبک مدرن برای دکور کردن چه نوع پذیرایی مناسب است؟ درواقع سادگی، ظرافت، تمیزی، نظم و خلوتی این سبک آن را برای پذیرایی‌های کوچک نیز مناسب کرده است.

این نوع دکوراسیون با انعطاف بالایی که از هرنظر دارد برای پذیرایی‌هایی که پلان استاندارد نیز ندارند می‌تواند به خوبی اجرا شود؛ همچنین طیف رنگی متعادل و سکون رنگی که در این سبک وجود دارد باعث شده برای پذیرایی‌های کم‌نور نیز سبکی مناسب باشد.

 جمع بندی

بدون شک سبک دکوراسیون داخلی مدرن یکی از سبک هایی است که فضای پذیرایی باتوجه به متراژ مناسب (نسبت با دیگر فضاهای داخلی) و المان‌‌های مختلفی که داشته فرصت مناسبی برای خودنمایی این سبک دارد.

دکوراسیون پذیرایی مدرن، فضایی شیک، کاربردی و ریلکس را برای شما فراهم می‌کند که هرگز از آن خسته نمی‌شوید. با رعایت اصول و ایده‌هایی که در مطالب فوق ارائه شد، می‌توانید پذیرایی خود را به یک فضای مدرن و دلنشین تبدیل کنید.

نمونه کارهای دکوراسیون داخلی را در اینستاگرام نیمارکی ببینید.

چه امتیازی به این مطلب میدی؟

برای ثبت امتیاز روی ستاره کلیک کن !

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیازها: 0

اولین نفر باش که امتیاز میدی !

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا