راز انتخاب مناسب ترین رنگ کابینت مدرن در چیست؟
محبوب ترین رنگ کابینت مدرن کدام است؟ برای انتخاب رنگ کابینت مدرن به چه نکاتی باید توجه کنیم؟ اصیل ترین رنگ کابینت مدرن و جذابیت دوچندان آشپزخانه. بدون شک رنگ یکی از مهمترین عناصر در دکوراسیون داخلی است که علاوه بر تاثیر بالا در فضاسازی محیط، در روحیه و انرژی شما نیز میتواند تاثیرگذار باشد؛ بنابراین توجه به رنگ کابینت به عنوان اصلیترین و بزرگترین المان در فضای داخلی آشپزخانه از اهمیت بالایی برخوردار است.
در این مطلب میخوانید:
سطح فلت، پلان یکپارچه، نداشتن تزئینات، کمترین میزان جزئیات و… در کابینتهای مدرن باعث شده است که تاثیر رنگ در این مدل کابینت بسیار بیشتر باشد؛ باتوجه به سوالات بسیاری که در این زمینه وجود دارد در ادامه مفصلا به این موضوع خواهیم پرداخت.
معرفی بهترین رنگ ها برای کابینت مدرن
کابینتهای مدرن به واسطه سبک و تنوع جنسی که داشته دست شما را در انتخاب رنگ باز میگذارند؛ در این مدل کابینت رنگهای بسیار مختلفی ازجمله طیف رنگی نوود و خنثی، تیره و گرم، رنگهای جیغ و تند، رنگهای پاستیلی، فانتزی، نوآورانه و… قابل استفاده هستند.
بنابراین میتوان ادعا کرد که در مورد کابینتهای مدرن کمترین میزان محدودیت در رنگ وجود دارد و حتی بسیاری از رنگهای غیرمتداول و بکر نیز در این زمینه قابل استفاده هستند؛ اما در هر سبک کابینتی تعدادی از رنگها عامهپسند، معقول، پذیرا، رایج، کاربردی و متعادلتر هستند.
در مورد کابینت مدرن نیز تعدادی از رنگها نتنها با محیطهای مختلف سازگارتر هستند بلکه از نظر عموم بینندگان پذیراتر و با روحیات و سلیقه افراد بیشتری سازگار هستند؛ بنابراین به عنوان بهترین رنگها برای کابینت مدرن میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
سفید
سفید به عنوان یک رنگ بیسیک، اصیل و روشن جزء بهترین رنگها برای کابینت مدرن است که فضا را روشنتر و بزرگتر نشان داده و به راحتی با دیگر رنگهای موجود در دکوراسیون داخلی هماهنگ میشود.
طوسی
طوسی طی چند سال گذشته یکی از محبوبترین و ترندترین رنگها در مورد کابینتهای مدرن بوده است؛ طوسی به عنوان یک رنگ خنثی دست شما را برای اجرای کابینت دو رنگ باز گذاشته و حس مدرنیته را در دکوراسیون شما به خوبی القاء میکند. البته این رنگ میتواند شامل طیفهای مختلفی مانند خاکستری، دودی، نوکمدادی، دودی، سربی، نقرهای، طوسی طبیعی، فیلی، شنی و… باشد.
کرم-خاکی-بژ
رنگهای کرم، خاکی و بژ روشن به عنوان رنگهای نودد جزء شیکترین و خاصترین رنگها برای اجرای کابینت مدرن هستند که با حالت سکون خود فضایی حرفهای و دکوراسیونی لوکس را ایجاد میکنند.
این رنگها از نظر بصری بسیار گیرا هستند و با بسیاری از رنگهای دیگر ارتباط برقرار میکنند؛ این طیف رنگ فضای آرامشبخشی ایجاد کرده و در انواع مات، براق و نیمهبراق قابل اجرا است.
مشکی
مشکی به عنوان یک رنگ اصلی، گیرا و خاص جزء از رنگهای منحصربهفردی است که در کابینتهای مدرن جلوه بسیار زیبا و خیرهکنندهای دارد؛ کابینت مشکی مدرن در ترکیب با چوب، به شکل دورنگ با رنگهای مکملی مانند طوسی، در ترکیب با متریال سیلور و… در دو سطح مات و براق قابل اجرا است.
عوامل موثر در انتخاب رنگ کابینت مدرن
همانطور که میدانید رنگ کابینت تاثیر ویژهای در فضاسازی آشپزخانه دارد و نمیتوان صرفا براساس سلیقه آن را انتخاب کرد. بنابراین موقع خرید کابینت مدرن بهتر است به فاکتورهای زیر توجه داشته باشید.
متراژ آشپزخانه
متراژ آشپزخانه یک فاکتور اساسی در انتخاب رنگ کابینت است؛ هرچقدر که آشپزخانه شما متراژ بالاتری داشته باشد دست شما برای انتخاب رنگهای تیره، جسورانه، جیغ و نوآورانه بازتر است.
درمقابل هرچقدر فضای آشپزخانه شما کوچکتر و پلان آن بستهتر باشد بهتر است که برای کابینت مدرن خود رنگهای روشن، خنثی و نودد را انتخاب کنید چراکه این رنگها فضا را بازتر و بزرگتر نشان میدهند.
نور
نور یکی دیگر از عناصر تاثیرگذار در انتخاب رنگ کابینت است و نباید نسبت به آن بیتوجه باشید؛ هرچقدر که فضای آشپزخانه از نور بیشتری برخوردار باشد شما حق انتخاب بیشتری در بین رنگهای تیره، چشمگیر و گرم خواهید داشت.
درمقابل هرچقدر که فضای آشپزخانه از نور دریافتی کمتری برخوردار باشد بهتر است از رنگهای روشن و در مدلهای براق استفاده کنید چراکه این رنگها انعکاس نور بهتری داشته و فضا را روشنتر و دلبازتر جلوه میدهند.
دکوراسیون داخلی
رنگ غالب در دکوراسیون داخلی و رنگ المانهای موجود در فضای داخلی نیز در انتخاب رنگ کابینت تاثیرگذار است چراکه کابینت به عنوان یک المان بزرگ از نظر بصری کاملا مرکز توجه است.
بنابراین رنگ کابینت مدرن باید با دیگر رنگهای موجود در دکوراسیون داخلی ارتباط برقرار کرده و هارمونی لازم را داشته باشد تا در مجموع فضا از نظر رنگ در تعادل باشد.
نکات مهم
سادگی و سطح یکپارچه کابینت مدرن باعث شده است که عنصر رنگ در این نوع کابینت تاثیر بصری بالایی داشته باشد بنابراین اگر میخواهید نسبت به فضای موردنظر بهترین رنگ را انتخاب کنید به نکات زیر توجه داشته باشید:
- قبل از تصمیم نهایی ابتدا از نمونه رنگ موردنظر در یک قسمت از دیوار استفاده کنید تا مطمئن شوید تعادل و توازن لازم را دارد.
- درنظر بگیرید که رنگهای جیغ مانند قرمز، آبی پررنگ، سبز، نارنجی و… ممکن است که در درازمدت برای شما خستهکننده باشند و نسبت به آنها حساس شوید.
- ست کردن و ایجاد هارمونی در دکوراسیون داخلی با کابینتهای که رنگهای خنثی، نودد و روشن دارند بسیار راحتتر است.
- در مورد کابینتهای دو رنگ یا کابینتهای یکه صفحه رویی آنها به رنگ دیگری است حتما باید از رنگهای مکملی که با یکدیگر هارمونی دارند استفاده کنید.
- جلای کابینت مدرن (مات، براق و نیمهبراق) باید با رنگ کابینت تناسب داشته باشد.
- در مورد آشپزخانههای کوچک ترجیحا از کابینت تک رنگ استفاده کنید اما استفاده در کابینتهای دو رنگ در آشپزخانههای بزرگ به فضا عمق و روح بیشتری میبخشد.
- در انتخاب رنگ یا ترکیب رنگ کابینت باید به توجه مدل کابینت (پلهای، دوطبقه، سراسری و…) توجه کنید.
- در انتخاب رنگ یا ترکیب رنگ کابینت به سبک کابینت مدرن (مدرن ایتالیایی، اروپایی، ترک، ایرانی و…) توجه داشته باشید و…
جمعبندی
کابینتهای مدرن از نظر رنگ بسیار منعطف هستند و پتانسیل بالایی از این نظر دارند بنابراین شما میتوانید رنگ محبوب خود را در طیفهای مختلفی انتخاب کنید.
البته تنها در صورتی میتوانید بهترین رنگ ممکن را برای کابینت مدرن انتخاب کنید که در کنار سلیقه شخصی با فاکتورها، عوامل تاثیرگذار و نکات مهم ذکرشده توجه لازم را داشته باشید.