نیمارکی، معماری و دکوراسیون داخلی | کابینت نئوکلاسیک، کابینت مدرن، کابینت آشپزخانه، کمد دیواری، دکوراسیون داخلی

nimarchy.com - دکوراسیون داخلی سبک پست مدرن

دکوراسیون داخلی سبک پست مدرن دقیقا چیست؟ [+عکس و 19 نکته]

0
(0)

دکوراسیون داخلی به سبک پست مدرن

دکوراسیون داخلی سبک پست مدرن چه ویژگی هایی دارد؟ دکوراسیون داخلی به سبک پست مدرن ، سبکی است که درواقع در دهه 1970 به عنوان واکنشی علیه سادگی، یکنواختی و اصول خشک سبک مدرن ظهور کرد.

این سبک با ترکیب عناصر مختلف از گذشته و حال تلاش دارد تا فضایی پیچیده، پویا و تا حدودی متناقض را ایجاد کند. بنابراین می‌توان گفت نسبت به دکوراسیون داخلی مدرن بسیار جسورتر است.

در دکوراسیون پست مدرن، به‌ نوعی قوانین شکسته می‌شوند و خلاقیت و جسارت حرف اول را می‌زند. اگر به این سبک منحصر علاقه‌مند هستید تا پایان این مطلب با ما همراه باشید.

اصول طراحی دکوراسیون داخلی به سبک پست مدرن

همانطور که می‌دانید هر سبک دکوراسیون داخلی در تعریف خود اصول، قوانین، بایدها و نباید‌هایی دارد. سبک پست مدرن نیز از این قاعده مستثنا نیست و برخی از اصول طراحی آن شامل موارد زیر است:

تضاد و ترکیب

در این سبک، ایجاد تضاد در رنگ‌ها، الگوها، بافت‌ها، اشکال و مواد و متریال به شدت مورد توجه است. درواقع ترکیب هوشمندانه المان‌های کلاسیک با مدرن، عناصر طبیعی با مصنوعی، مواد و متریال نرم با سخت، رنگ‌های متضاد و… از ویژگی‌های بارز این سبک است.

رنگ‌های جسورانه

استفاده از ترکیب رنگ‌های زنده، پر انرژی و ترکیبات رنگی غیرمنتظره، تضادهای رنگی مهیج و… از جمله اصول دکوراسیون سبک پست مدرن است و نباید آن را غیرحرفه‌ای بشمارید.

الگوهای پیچیده

الگوهای هندسی، راه راه، گلدار، انتزاعی و سایر الگوهای پیچیده در این سبک بسیار متداول است و به فضا عمق و جذابیت می‌بخشند.

مبلمان متنوع

در دکوراسیون داخلی سبک  پست مدرن، مبلمان با طرح‌ها، رنگ‌ها و سبک‌های مختلف به شکل هوشمندانه ترکیب می‌شوند. استفاده از مبلمان عتیقه، مدرن و حتی دست‌ساز در کنار یکدیگر به فضا شخصیتی خاص می‌بخشد که بیننده را به وجود خواهد آورد.

اکسسوری‌های هنری

آثار هنری مختلف، مجسمه‌ها، آینه‌هایی با قاب‌های تزئینی، المان‌های دکوری در سبک‌ها و طرح‌های مختلف و… بخشی از دکوراسیون این سبک هستند که به فضا روح بیشتری می‌بخشند.

نورپردازی متنوع

نورپردازی بخش مهمی از دکوراسیون پست مدرن را تشکیل می‌دهد و هرگز نباید از آن غافل شد. استفاده از انواع لامپ‌ها، لوسترهای خاص و نورپردازی مستقیم و غیرمستقیم با رنگ طبیعی و روشنایی مناسب، به ایجاد فضایی پرانرژی کمک می‌کند.

نکات مهم در طراحی دکوراسیون داخلی به سبک پست مدرن

اگرچه قانون‌شکنی و رد کردن چارچوب‌های خشک بخشی از شخصیت سبک پست مدرن است و به ایجاد تضاد علاقه بسیاری دارد؛ اما این تضاد نیز در لایه‌ای از تعادل، توازن و هماهنگی به سر می‌برد.

درواقع شما نمی‌توانید هر المان و رنگی را صرفا براساس بی‌ربط بودن در این نوع دکوراسیون قرار دهید. این سبک نیز قوانین ریز و حساس خود را دارد و بهتر است به نکات زیر در مورد آن توجه کنید:

تعادل

با وجود تمام این تنوع، حفظ تعادل و تناسب در فضا بسیار مهم است. استفاده بیش‌ازحد از عناصر مختلف، می‌تواند فضا را شلوغ، کلافه‌کننده و بی‌نظم کند.

شخصی‌سازی

دکوراسیون پست مدرن، فرصتی عالی برای بیان شخصیت و سلیقه شماست. بنابراین از عناصر و رنگ‌هایی استفاده کنید که شما را تعریف و خوشحال می‌کند.

جسارت

ترس از امتحان کردن چیزهای جدید و متضاد را کنار بگذارید. دکوراسیون پست مدرن، سبکی است که به شما اجازه می‌دهد خلاقیت خود را آزادانه به رخ بکشید اما این تضاد باید حدود و هدف داشته باشد.

ایجاد فضای چند منظوره

نکته مهم در مورد این سبک امکان ترکیب فضاهای مختلف مانند نشیمن، غذاخوری و کار در یک محیط است. همچنین می‌توان جهت ایجاد فضاهای جداگانه از پارتیشن‌های متحرک استفاده کرد.

دکوراسیون داخلی سبک پست مدرن مناسب چه فضاهایی است؟

دکوراسیون پست مدرن تقریباً برای هر فضایی از پذیرایی، اتاق نشیمن و اتاق‌خواب گرفته تا آشپزخانه و حتی دفتر کار مناسب است. با کمی خلاقیت، می‌توانید فضایی منحصربه‌فرد و جذاب را در سبک پست مدرن ایجاد کنید. در ادامه چند مثال برای شما خواهیم زد:

اتاق نشیمن

در اتاق نشیمن، می‌توانید از یک کاناپه بزرگ و راحت با رنگ روشن، همراه با چندین صندلی با طرح‌های مختلف و جنس متفاوت استفاده کنید. همچنین یک فرش بزرگ با طرح هندسی و رنگ شاد به کف اتاق جلوه خاصی می‌بخشد.

اتاق خواب

در اتاق‌خواب، می‌توانید از یک تخت‌خواب با تاج چشمگیر کارشده، همراه با پتوی رنگی و بالش‌های تزئین‌شده استفاده کنید. یک میز آرایش با آینه بزرگ، یک لوستر کریستالی، پاف رنگی، گلدان بزرگ و… به اتاق‌خواب شما جلوه مناسبی می‌بخشد.

آشپزخانه

در آشپزخانه پست مدرن دست شما بسیار باز است. برای مثال می‌توانید از کابینت‌هایی با رنگ‌های روشن و دستگیره‌های تزئینی استفاده کنید. یک میز ناهارخوری چوبی با صندلی‌ها پلاستیکی رنگی متفاوت و یک چراغ آویز خاص، به آشپزخانه شما جلوه خاصی می‌بخشد.

مزایای دکوراسیون سبک پست مدرن

سبک دکوراسیون پست مدرن به دلیل ویژگی‌های منحصربه‌فرد خود، مزایای زیادی دارد که در ادامه به برخی از مهم‌ترین مزایای این سبک اشاره خواهیم کرد:

خلاقیت و اصالت

سبک پست مدرن به شما اجازه می‌دهد تا خلاقیت خود را به نمایش بگذارید و به نوعی فردیت خود را بیان کرده و فضایی شخصی ایجاد کنید.

شکستن قواعد

این سبک از قواعد سنتی و خشک دکوراسیون پیروی نمی‌کند و به شما اجازه می‌دهد تا با ترکیب عناصر، المان، جنس و رنگ‌های مختلف، فضایی غیرمنتظره و جذاب خلق کنید.

انرژی و پویایی

استفاده از رنگ‌های زنده، الگوهای متنوع، بافت‌ها و مواد مختلف، ترکیب‌های غیرمنتظره و… در این سبک به فضا انرژی و پویایی بالایی می‌بخشد.

تنوع و جذابیت بصری

 ترکیب عناصر کلاسیک با مدرن، طبیعی با مصنوعی، مواد لطیف و خشن، رنگ‌های خنثی و شاد، به فضا عمق و جذابیت بصری می‌بخشد.

مقاومت در برابر روندهای مد

اگرچه سبک پست مدرن از ترند روز پیروی می‌کند؛ اما به دلیل ماهیت ترکیبی و خلاقانه، ماندگاری بیشتری نسبت به سایر سبک‌ها دارد.

فضایی برای تفکر و تعامل

دکوراسیون پست مدرن با استفاده از عناصر غیرمنتظره و ترکیب‌های جسورانه، رنگ‌های متنوع و… کنجکاوی و تفکر را برمی‌انگیزد.

در کل دکوراسیون سبک پست مدرن برای افرادی مناسب است که به دنبال فضایی متفاوت، نوآورانه و اکتیو هستند. این سبک به شما اجازه می‌دهد تا از قید و بندهای سنتی رها شوید و فضایی متمایز برای خود ایجاد کنید.

جمع بندی

در سبک پست مدرن می‌توانید با ترکیب عناصر مختلف و استفاده از رنگ‌های جسورانه، فضایی پر از انرژی و احساس ایجاد کنید. مهم‌ترین نکته در این سبک، حفظ تعادل و بیان شخصیت شما است.

نمونه کارهای دکوراسیون داخلی را در اینستاگرام نیمارکی ببینید.

چه امتیازی به این مطلب میدی؟

برای ثبت امتیاز روی ستاره کلیک کن !

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیازها: 0

اولین نفر باش که امتیاز میدی !

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا