کابینت مدرن برای آشپزخانه پنجره دار
دلیل انتخاب کابینت مدرن برای آشپزخانه پنجره دار چیست؟ در طراحی کابینت مدرن برای آشپزخانه پنجره دار به چه نکاتی باید دقت داشت؟ بدون شک در مورد آشپزخانههای پنجرهدار کابینت مدرن یکی از مناسبترین و شیکترین انتخابها است. در واقع طراحی کابینت در سبک مدرن برای آشپزخانههای پنجرهدار راحتتر و منعطفتر است.
در طراحی کابینت مدرن برای آشپزخانههای پنجرهدار باید دقت بیشتری شود چراکه وجود پنجره میتوان پلان کلی کابینت را تحت تاثیر قرار دهد. در ادامه به این موضوع بیشتر میپردازیم.
در این مطلب میخوانید:
طراحی کابینت مدرن در آشپزخانه های پنجره دار
در آشپزخانههایی که پنجره دارند طراحی پلان کلی کابینت باید به شکلی باشد که مثلث کاری آشپزخانه (سینک، یخچال و اجاق) در مناسبترین حالت خود قرار داشته باشد؛ همچنین تعادل ساختاری و بصری کابینتها نیز حفظ شود.
در این مدل آشپزخانه در صورتی که اندازه و ارتفاع پنجره مناسب باشد کابینت سینک در زیر پنجره طراحی میشود و معمولا از آبچکانهای فلزی پشت پنجره برای آن استفاده میشود.
در صورت امکان میتوان اجاقگاز یا گاز صفحهای را در زیر پنجره قرار داد و طراحی دیگر کابینتها را باتوجه به محل قرارگیری مثلث کاری آشپزخانه طراحی کرد.
در یک طراحی رایج و محبوب دیگر در صورت قدی بودن پنجره و ابعاد بزرگ آن محل قرارگیری پنجره کاملا خالی و کابینت ها را در طرفین آن طراحی میکنند. کابینت مدرن برای این مدل پنجره در آشپزخانه جلوه بسیار شیکی دارد.
کابینتهای مبلی یا کابینتهای نشیمن نیز یکی دیگر از طراحیهای ترند و محبوب برای آشپزخانههای پنجره دار است. در این مدل، کابینت مدرن زیر پنجره را به شکل مبلی یا نشیمن با ارتفاع و ابعاد مناسب طراحی میکنند.
اهمیت طراحی کابینت در آشپزخانه پنجره دار
طراحی کابینت مدرن در آشپزخانههای پنجرهدار بسیار مهم و حساسیت بیشتری دارد. اهمیت حرفهای بودن طراحی در این مورد را از جنبههای زیر میتوان بررسی کرد است:
تاکید بر نور طبیعی
طراحی کابینت باید به گونهای باشد که مانع ورود نور طبیعی به آشپزخانه نشود.
ایجاد فضایی دلنشین
طراحی اصولی کابینتهای مدرن در ترکیب با پنجره و نور طبیعی میتوانند در ایجاد یک فضای گرم و صمیمی نقش مهمی داشته باشند.
بهینه سازی فضا
با طراحی مناسب کابینت مدرن میتوان از تمام فضای موجود در آشپزخانه حتی قسمت زیر پنجره به بهترین نحو استفاده کرد و فضای استاندارد، شیک و کاربردی را به وجود آورد.
نکات کلیدی در طراحی کابینت آشپزخانه پنجره دار
همانطور که گفتیم طراحی کابینت مدرن آشپزخانه پنجره دار در کنار خلق فضای مدرن و دلپذیر از حساسیت بیشتری برخوردار است. بنابراین در مورد آن به نکات زیر توجه لازم را داشته باشید.
پنجره های بلند
در صورت ارتفاع بلند پنجره میتوان از استند، قفسههای باز یا کابینتهای کوتاه در زیر آن استفاده کرد. این کار باعث میشود که نور بطور کامل وارد آشپزخانه شده و فضای زیر پنجره نیز هدر نرود.
پنجره های کوتاه
در صورت کوتاه بودن پنجره میتوان از کابینتهای بلند استفاده کرد و فضای بیشتری برای نگهداری وسایل داشته باشید.
عرض پنجره
اگر پنجره پهن است و عرض زیادی دارد میتوانید از کابینتهای کشویی، قفسههای باز، نشیمن و… استفاده کنید.
پنجره های باریک
در این حالت، می توانید از کابینتهای عمودی، قفسههای باریک، کابینت بار و… استفاده کنید.
عمق کابینت
عمق کابینت را متناسب با فضای آشپزخانه و ابعاد پنجره انتخاب کنید.
ایده های جذاب برای طراحی کابینت در آشپزخانه پنجره دار
وجود پنجره در آشپزخانه نتنها مانعی در طراحی کابینت نیست بلکه کابینتهای مدرن را در آشپزخانههای پنجرهدار میتوان با نوآوری و خلاقیت بیشتری طراحی کرد. در این مورد میتوان باتوجه به شرایط فضای داخلی از ایدههای زیر کمک گرفت:
- ایجاد یک نشیمنگاه کوچک زیر پنجره
- نصب استند و قفسههای باز برای گیاهان طبیعی
- استفاده از کابینتهای کشویی کوتاه با دسترسی آسان
- ایجاد یک دیوار کامل از کابینت
- ترکیب کابینتهای بسته و باز
- استفاده از کابینتهایی با ارتفاع متفاوت
- استفاده از کابینتهای چرخان یا کشویی برای دسترسی آسان به گوشهها و…
مزایای آشپزخانه پنجره دار در طراحی کابینت
آشپزخانههای پنجرهدار، علاوه بر تامین نور طبیعی و ایجاد فضایی دلنشین، فرصتهای بینظیری را برای طراحی کابینت فراهم میکنند. در ادامه به برخی از مهمترین مزایای طراحی کابینت مدرن در آشپزخانههای پنجرهدار اشاره میکنیم:
بهرهمندی حداکثری از نور طبیعی
نور طبیعی بطور مستقیم به آشپزخانه تابیده و فضایی دلباز و دعوتکننده را ایجاد میکند.
صرفه جویی در انرژی
با استفاده از نور طبیعی، نیاز به نور مصنوعی کاهش یافته و به این شکل در مصرف انرژی صرفهجویی میشود.
نمایش بهتر رنگها
نور طبیعی به نمایش بهتر رنگ کابینتها و سایر عناصر آشپزخانه کمک میکند.
ایجاد حس ارتباط با طبیعت
پنجرهها به ایجاد ارتباط بصری با محیط بیرون ایجاد کرده و حس آرامش و نشاط را به همراه میآورند.
استفاده از گیاهان
میتوانید از گیاهان آپارتمانی برای تزئین کابینتها و فضای اطراف پنجره استفاده کرده و به آشپزخانه خود طراوت و سرسبزی ببخشید.
ایجاد نقطه کانونی
میتوانید سینک ظرفشویی، اجاق گاز یا نشیمن را زیر پنجره قرار داده و یک نقطه کانونی جذاب در آشپزخانه ایجاد کنید.
کابینت مدرن مناسب برای آشپزخانه پنجره دار
در مورد آشپزخانههای پنجرهدار مانند آشپزخانههای معمولی میتواند از مدلها، طرحها سبکهای مختلف کابینت مدرن (ایتالیایی، اروپایی و…) در رنگهای مختلف استفاده کنید.
در این نوع آشپزخانه نیز میتوانید از کابینتهای بلند، کوتاه، دوطبقه، پلهای و… در طراحی کمک بگیرید. ازنظر متریال نیز شما محدودیتی در انتخاب هایگلاس، کابینت پولیشی، کابینت پلیاورتان و… ندارید.
طراحی کابینت مدرن شما در آشپزخانه پنجرهدار میتواند به شک تک رنگ، دو رنگ، طرح چوب، مات، براق، دستگیرهدار، بدون دستگیره و… باشد.
حتی با وجود پنجره در آشپزخانه نیز کابینت مدرن را میتوانید همراه با جزیره طراحی کنید. البته این نوع کابینت برای آشپزخانههای U شکل و مربعی که بر مناسبی دارند بهتر است.
بنابراین در مورد کابینتهایی که آشپزخانه دارند کابینت مدرن انتخاب بسیار مناسبی است چراکه این سبک کابینت انعطاف بالایی در طراحی دارد.
جمع بندی
وجود پنجره در آشپزخانه یک امتیاز مثبت است و فرصت دریافت نور مطلوب طبیعی و ایجاد فضایی دلپذیر را ایجاد میکند. آنچه مهم است طراحی اصولی کابینت با توجه به محل قرارگیری پنجره و ابعاد آن است.
با وجود پنجره شما میتوانید کابینت مدرن را به شکل هوشمندانه و با خلاقیت بیشتری طراحی کنید. البته بسیار مهم است که در مورد این آشپزخانهها از یک مشاوره تخصصی و طراحی حرفهای کمک بگیرید.