نیمارکی، معماری و دکوراسیون داخلی | کابینت نئوکلاسیک، کابینت مدرن، کابینت آشپزخانه، کمد دیواری، دکوراسیون داخلی

nimarchy.com - مقایسه انواع کابینت آشپزخانه

مقایسه انواع کابینت آشپزخانه-بهترین کابینت چیست؟ [+معایب و مزایا]

0
(0)

مقایسه انواع کابینت آشپزخانه

مهمترین ویژگی هایی که در مقایسه انواع کابینت آشپزخانه مورد بررسی قرار میگیرند کدامند؟ مسلما کابینت اصلی‌ترین و تاثیرگذارترین عنصر در فضای داخلی آشپزخانه است. این المان با توجه به حجم بزرگ خود بیشترین تاثیر را از نظر بصری بر زیبایی فضای آشپزخانه دارد. همچنین فضای ذخیره‌سازی کابینت امکان استفاده بهینه از محیط آشپزخانه برای نگهداری ظروف و لوازم مختلف را ایجاد می‌کند.

با این وجود انتخاب یک کابینت مناسب جزء مهمترین تصمیمات شما در طراحی دکوراسیون داخلی آشپزخانه است. تنوع بالای کابینت‌ها از نظر سبک، جنس، طرح، مدل و… تصمیم‌گیری را برای برخی از افراد سخت می‌کند. بنابراین در ادامه تعدادی از کاربردی‌ترین، محبوب‌ترین و پرتقاضاترین انواع کابینت آشپزخانه را با یکدیگر مقایسه کرده‌ایم تا در این تصمیم‌گیری به شما کمک کند.

کابینت انزو (پولیشی)

کابینت انزو جزء کابینت‌های ترند و بسیار شیک است که در دسته کابینت‌های نئوکلاسیک قرار می‌گیرد. البته باتوجه به کم‌کار بودن پرداخت‌های سطح این کابینت ظاهر آن به سمت کابینت‌ مدرن نیز میل می‌کند. این مدل کابینت قالبا از ام‌دی‌اف رنگ پولیش تولید شده به همین دلیل آن را با کابینت پولیشی نیز می‌شناسند.

کابینت‌های انزو با درب‌هایی که حاشیه تراش‌خورده دارند شناخته می‌شوند. در این مدل لبه درب‌ها با دستگاه CNC برش خورده و ضخامت آن نسبت به قسمت مرکزی کمتر می‌شود. به همین دلیل درب‌ها کاملا از نظر بصری قابل تفکیک هستند و حالت برجسته‌ای دارند.

ویژگی‌های کابینت پولیشی

داشتن سطح براق و آینه‌ای به واسطه رنگ پولیشی، بدنه اصلی از ام‌دی‌اف مقاوم و ضخیم، ظرافت ظاهری.

مزایای کابینت پولیشی

ظاهری لوکس و مدرن، نظافت راحت، مقاومت در برابر لکه، مقاومت در برابر خراش، پوسیدگی رطوبت و…، ایجاد فضایی منظم از نظر بصری، قابلیت اجرا حتی در فضاهای متوسط روبه‌کوچک، تناسب با دکوراسیون‌های نئوکلاسیک، مینیمال و حتی مدرن.

معایب کابینت پولیشی

قیمت بالا نسبت به کابینت‌های نئوکلاسیک با متریال معمولی، حساسیت به ضربه، نیاز به مراقبت بیشتر.

این مدل کابینت برای افرادی که به دنبال آشپزخانه‌ای لوکس و در عین‌حال گیرا و دارای حس و حال نئوکلاسیک هستند مناسب است. کابینت انزو با وجود سادگی ظاهری به واسطه پرداخت‌های خاص خود فضای صمیمی و دلنشین ایجاد می‌کند. این مدل بودجه متوسط روبه‌بالایی نیاز داشته و برای آشپزخانه‌هایی با پلان باز، خطی، ال، u و… قابل اجرا است.

کابینت ممبران

ممبران جزء کابینت‌های محبوب در ده سال گذشته بوده است. این کابینت نیز از نظر سبک در دسته کابینت‌های نئوکلاسیک پرکار قرار می‌گیرد و نسبت به انزو پرداخت‌های بسیار بیشتری بر سطح خود دارد. اسم این مدل نیز برگرفته از جنس آن است. متریال این کابینت از مغزی ام‌دی‌اف با روکشی از جنس pvc به نام ممبران بوده که بر روی بدنه اصلی وکیوم می‌شود.

کابینت ممبران دارای پرداخت‌ها، تراش‌ها و منبت‌هایی به شکل خطوط مورب، طرح گل، نقش‌های منحنی پیچیده، الگوهای مینیاتوری و قرینه است که سطحی پرکارتر و شلوغ‌تر را به آن می‌بخشد. این کابینت‌های نئوکلاسیک برخلاف کابینت انزو بیشتر به سبک کلاسیک میل می‌کنند و ظاهر مجلل‌تری دارند.

ویژگی‌های کابینت ممبران

سطحی صاف و یکدست، جلای مات و عموما در رنگ‌های خنثی و سفید، منبت و پرداخت‌هایی در طرح و نقش متنوع، دارای تزئینات و جزئیات بیشتر، امکان طراحی کابینت به شکل‌ ویترین‌دار، تایل‌ نور مخفی و پنجره‌دار، امکان طراحی با درب‌ها و کشوهای متعدد در ابعاد مختلف به شکل عمودی و افقی در کنار یکدیگر.

مزایای کابینت ممبران

قیمت نسبتا مناسب، تنوع طرح، پتانسیل بسیار بالا در طراحی از نظر پلان کلی و مدل کابینت‌ها، امکان ایجاد تزئینات به شکل طلاکوبی، فلزکاری، طاق ستون و تاج‌های کارشده، قابلیت استفاده از متریال مکمل مختلف در طراحی کابینت و…

معایب کابینت ممبران

مقاومت پایین‌تر نسبت به انزو در برابر حرارت و خراش، امکان تغییر رنگ در طولانی مدت، بلند شدن روکش از روی ام‌دی‌اف در صورت عدم مراقبت یا پایین بودن کیفیت وکیوم.

کابینت ممبران به واسطه ظاهر پرکار، تزئینات و جزئیات خود گیرایی بالا و جلوه بصری تاثیرگذاری دارد. بنابراین برای افرادی مناسب است که به المان‌ها و فضاهای پرکار علاقه‌مند هستند. این مدل کابینت برای فضاهایی با متراژ متوسط روبه‌بالا که ترجیحا نور دریافتی خوبی دارند مناسب است و در آشپزخانه‌های ال، یو و مستطیلی زیبایی خاص خود را دارد.

کابینت هایگلاس

هایگلاس یکی از محبوب‌ترین انواع کابینت است که در دسته کابینت‌های مدرن قرار می‌گیرد و به واسطه ظاهر لوکس و کیفیت خود جزء کاربردی‌ترین انواع کابینت مدرن محسوب می‌شود. بدنه این مدل نیز از جنس ام‌دی‌اف است که با روکشی از پلی‌گلاس کاور شده که سطحی شیشه‌ای و براق به آن می‌بخشد.

این مدل کابینت دارای طراحی ساده با کمترین میزان تزئینات و جزئیات است. سطح فلت و مرز نامحسوس بین درب‌ها در این نوع کابینت ظاهری مدرن و شیک به آن بخشیده است. هایگلاس نیز در کنار سادگی بدنه می‌تواند از نظر طراحی پلان کلی بسیار متنوع باشد.

ویژگی‌های کابینت هایگلاس

دارای سطح صاف و صصیقلی درخشندگی، تنوع رنگ بالا

مزایای کابینت هایگلاس

ظاهر مدرن و لوکس، نظافت آسان، پتانسیل بالا در طراحی به شکل کابینت‌های کوتاه، بلند، سراسری، پله‌ای، دوطبقه، طراحی درب‌های افقی و عمودی در یک پلان، داشتن یونیت جا‌دار.

معایب کابینت هایگلاس

حساسیت به ضربه و حرارت، لکه شدن با انگشت، قیمت بیشتر نسبت به کابینت‌های مدرن معمولی.

کابینت‌های مدرن با انواع مختلفی از ام‌دی‌اف قابل تولید هستند که هایگلاس یکی از محبوب‌ترین انواع کابینت مدرن محسوب می‌شود. سطح درخشان و فلت و یکدست این کابینت آن را در عین سادگی بسیار لوکس جلوه می‌دهد.

سادگی و انعکاس بالای کابینت‌ مدرن باعث شده که این مدل حتی برای آشپزخانه‌های کوچک با میزان نور دریافتی کم نیز یک گزینه بسیار مناسب باشد. انعطاف بالای این کابینت از نظر طرح و رنگ به شما این امکان را می‌دهد که مطابق با سلیقه شخصی و شرایط آشپزخانه یک طراحی بهینه و در عین‌حال منحصربه‌فرد را به شما خواهد داد.

کابینت هایگلاس پروژه پاسداران اجرا شده توسط تیم نیمارکی

کابینت پلی‌اورتان

کابینت پلی اورتان نیز یکی از بهترین و پرطرفردارترین انواع کابینت است که می‌تواند به شکل مدرن یا نئوکلاسیک معمولی طراحی شود. جنس این کابینت از ام‌دی‌اف مرغوب با روکشی از جنس رنگ پلی‌اورتان است. این متریال در سه نوع مات، براق و نیمه‌براق وجود دارد.

برای کابینت‌های مدرن معمولا از پلی‌اورتان براق و نیمه‌براق و برای کابینت‌های نئوکلاسیک از پلی‌اورتان مات استفاده می‌شود. کابینت‌های مدرن پلی‌اورتان معمولا دارای سطح فلت و بدون پرداخت هستند اما کابینت نئوکلاسیک معمولی پلی‌اورتانی دارای پرداخت‌هایی به شکل قاب‌ها و خطوط ساده بر روی بدنه خود هستند.

ویژگی‌های کابینت پلی‌اورتان

دارای تنوع از نظر جلای سطحی، دارای بیشترین تنوع رنگ، دارای پرداخت‌های به سبک نئوکلاسیک اصلی یا معمولی بدون تراش لبه درب‌ها، امکان تولید به شکل کابینت مدرن، امکان تولید به شکل کابینت سراسری، کوتاه، بلند، طراحی درب‌ها در اندازه‌های مختلف و ارتفاع‌های متفاوت، انعطاف در طراحی کابینت دو رنگ و…

مزایای کابینت پلی‌اورتان

پلی‌اورتان بیشترین تنوع رنگ را در سه سطح مات، براق و نیمه‌براق به شما می‌دهد. این متریال نسبت به شرایط و عوامل محیطی مختلف بسیار مقاوم است. پتانسیل طراحی کابینت پلی‌اورتان مدرن و نئوکلاسیک در طراحی بسیار بالایی داشته و با متریال و رنگ‌های مکمل دیگر نیز در طراحی قابل ترکیب است.

معایب کابینت پلی‌اورتان

قیمت این نوع کابینت نسبتا بالا است و نیاز به طراحی و اجرای تخصصی‌تری دارد خصوصا در مواردی که رنگ کابینت خاص و نوآورانه است.

کابینت‌های پلی‌اورتان بیشترین تنوع و ترکیب رنگ را در اختیار شما قرار می‌دهند و پتانسیل طراحی آن‌ها به شکل مدرن یا نئوکلاسیک فوق‌العاده‌ است. در واقع می‌توانید از انواع مدل‌های کابینت، جزیره، ترکیب چوب و متریال‌های مکمل، ویترین و پنجره، تزئینات و جزئیات مختلف در این نوع کابینت برای یک طراحی منحصربه‌فرد استفاده کنید. این مدل کابینت ترجیحا برای فضاهای متوسط روبه‌بزرگ پیشنهاد می‌شود تا بتواند فرصت خودنمایی بیشتری داشته باشد و طراحی آن به بهترین شکل ممکن انجام شود.

کابینت پلی اورتان سبک امریکن پروژه فشم اجرا شده توسط نیمارکی

کابینت کلاسیک

کابینت‌های کلاسیک عموما از چوب طبیعی یا ام‌دی‌اف مرغوب با روکش چوب طبیعی تولید می‌شوند. در تولید این کابینت از متریال، مواد و یراق کاملا باکیفیت استفاده می‌شود. کابینت‌های کلاسیک پرکارترین نوع کابینت هستند و تزئینات و جزئیات آن‌ها نسبت به کابینت نئوکلاسیک بیشتر است. این مدل کابینت به واسطه پرداخت‌های ظریف، رنگ‌های غنی و تزئینات خاص خود از ظاهری لوکس و در عین‌حال مجلل و فاخر برخوردار است.

ویژگی‌های کابینت کلاسیک

داشتن ظاهر گیرا به واسطه پرداخت و منبت‌های پرکار و ظریف، تنوع رنگ بالا، ظاهر مجلل، دوام بالا،

مزایای کابینت کلاسیک

داشتن ظاهر اشراف، لوکس و اصلی، دارای دوام و ماندگاری بالا، لوکس و ترند بودن در طول دهه‌های مختلف، ایجاد یک فضای کلاسیک و مجلل با زیبایی و گیرایی خیره‌کننده، تنوع رنگ، پتانسیل بسیار بالا در طراحی

معایب کابینت کلاسیک

عدم تناسب کابینت کلاسیک با آشپزخانه‌های کوچک، قیمت بالا، نظافت نسبتا سخت

کابینت‌های کلاسیک با دکوراسیون‌های مجلل، سلطنتی و اصیل تناسب دارند برای آشپزخانه‌های بزرگ بهترین گزینه هستند. این کابینت‌ها در رنگ‌های غنی و گرمی مانند قهوه‌ای، کرم، بژ، مشکی و… طراحی و تولید می‌شوند. کابینت‌های کلاسیک برای افرادی که به فضاهای باشکوه، دکورهای سنگین و المان‌های پرکار علاقه‌مند هستند گزینه مناسبی است.

قیمت انواع کابینت آشپزخانه

یکی از مهترین فاکتورهایی که اکثر افراد در مقایسه انواع کابینت به آن توجه دارند قیمت کابینت است. در واقع زمانی می‌توانید قیمت کابینت‌های مختلف را به شکل تقریبی با یکدیگر مقایسه کنید که برآورد هزینه اجرای آن‌ها را در یک محیط و شرایط یکسان در نظر بگیرید.

مشاهده بهترین قیمت کابینت امروز در نیمارکی +محاسبه آنلاین قیمت

بنابراین بهتر است فاکتورهایی که در برآیند قیمت نهایی کابینت تاثیرگذار هستند را بشناسید و در مجموع قیمت نهایی آن‌ها را بسنجید. ازجمله فاکتورهای مهم در قیمت اجرای انواع کابینت می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • جنس بدنه اصلی کابینت که عموما چوب و ام‌دی‌اف بوده و قیمت کابینت‌های چوبی اصل بیشتر است.
  • کیفیت و ضخامت چوب یا ام‌دی‌اف مورد استفاده.
  • نوع روکش یا پوشش نهایی کابینت (رنگ یا انواع وکیوم) و کیفیت آن
  • سبک کابینت، پرداخت‌های اجرا شده روی کابینت و میزان پرکار بودن آن
  • سطح تزئینات و جزئیات کابینت، ساده یا مدل‌دار بودن کابینت‌ها
  • پیچیدگی و میزان خاص بودن طراحی پلان کلی کابینت‌ها
  • تعداد، نوع و کیفیت یراق‌آلات مورد استفاده در طراحی و تولید کابینت
  • طراحی یونیت و میزان بهینه بودن فضای داخلی کابینت‌ها
  • میزان مدرن و هوشمند بودن کابینت طراحی‌شده
  • رنگ کابینت (برخی از رنگ‌های خاص و سفارشی قیمت بالاتری به نسبت رنگ‌های معمولی دارند)
  • برند طراح و تولید‌کننده کابینت
  • هزینه‌ مربوط به تیم طراحی، تولید و اجرای کابینت

بطور کل در حال حاضر کابینت‌های کلاسیک چوبی، پولیشی، پلی‌اورتان و هایگلاس به نسبت دیگر کابینت‌ها از قیمت بالاتری برخوردار هستند. البته در نظر داشته باشید که در مقابل، هر یک از این کابینت‌ها در نوع خود از مزایای متعددی نسبت به نمونه‌های ارزان قیمت خود برخوردار هستند.

احتمالا این مطلب برایتان مفید است: ساده‌ترین روش محاسبه قیمت و متراژ کابینت[+جدول محاسبه]

نکات مهم در انتخاب کابینت آشپزخانه

در انتخاب یک کابینت مناسب در کنار مقایسه کابینت‌های مختلف باید به شرایط موجود و فاکتورها و نکات مختلف ازجمله موارد نیز توجه داشته باشید:

  • هرچقدر که فضای آشپزخانه کوچک‌تر باشد کابینت‌های مدرن و کم‌کار گزینه بهتری هستند.
  • هرچقدر فضا بزرگ‌تر باشد دست شما برای انتخاب کابینت‌های نئوکلاسیک، کلاسیک و پرکار بازتر است.
  • برای آشپزخانه‌های کم‌نور ترجیحا از کابینت‌های براق در رنگ‌های روشن و خنثی استفاده کنید.
  • در فضاهایی با نور دریافتی بالا دست شما برای انتخاب کابینت در رنگ‌های گرم، تیره، شاد و نوآورانه بازتر است.
  • سبک، رنگ و طرح کابینت باید با دکوراسیون کلی فضای داخلی در تناسب باشد.
  • در مناطق مرطوب چوب یا ام‌دی‌اف مورد استفاده در تولید کابینت حتما باید نسبت به رطوبت مقاوم‌سازی شده باشد.
  • در انتخاب سبک و طراحی کابینت به پلان آشپزخانه توجه داشته باشید.

جدا از فاکتورهای فوق، در مقایسه انواع کابینت آشپزخانه ، انتخاب بین کابینت‌های مختلف به سلیقه، روحیات و نیاز خود توجه ویژه‌ای داشته باشید. در صورتی که سبک، طرح و رنگ کابینت با روحیات و نیاز شما تناسب نداشته باشد در مدت زمان کوتاهی از آن خسته خواهید شد.

جمع‌بندی

کابینت‌ها در سه سبک کلی مدرن، نئوکلاسیک و کلاسیک طراحی می‌شوند و هر سبک از نظر مدل، زیرمجموعه‌های مختلفی دارد. بطور مثال کابینت‌های مدرن در مدل‌های مختلفی با انواع ام‌دی‌اف قابل تولید هستند. بنابراین مقایسه انواع کابینت از جنبه‌های مختلفی قابل بررسی است.

موارد فوق تنها تعدادی از محبوب‌ترین انواع کابینت است که از جنبه‌های مهم با یکدیگر مقایسه شده‌اند. باتوجه به تنوع کابینت‌ها و جنبه‌های مختلف قابل بررسی آن‌ها، در مقایسه انواع این المان بهتر است از مشاوره افراد متخصص کمک بگیرید تا با توجه به آنالیز فضای آشپزخانه، سلیقه و بودجه شما، در یک انتخاب مناسب شما را راهنمایی کنند.

جدیدترین طراحی ها را در اینستاگرام نیمارکی ببینید

چه امتیازی به این مطلب میدی؟

برای ثبت امتیاز روی ستاره کلیک کن !

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیازها: 0

اولین نفر باش که امتیاز میدی !

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا